Muziek

Submitted byadmin onma, 12/17/2018 - 16:37

Concerten & uitgaan

Afhankelijk van de geluidsterkte en de tijd dat men is bloot gesteld riskeert men boven 80dB permanente of tijdelijke gehoorschade.

ClefEen toename van 20dB betekent dat de amplitude van het geluid 100 X toeneemt. Dit is dus geen lineaire schaal.
Bij een concert ondergaat men al gauw 100dB of meer en toch draagt gemiddeld maar 15% van de bezoekers tussen 18-28 jaar deugdelijke gehoorbescherming. Gemiddeld genomen heeft meer dan 50% van de bezoekers last van een pieptoon in de oren na het concert.

Meestal verdwijnt de pieptoon na een tijd, maar bij permanente schade blijft deze pieptoon aanwezig...…voor altijd!
Indien men Cool-earplugs correct draagt reduceert men het risico op een gehoorbeschadiging, zonder dat de geluidkwaliteit wordt aangetast.

Cool-earplugs "turn the volume down but keep the sound quality". Dat is waar Cool-earplugs voor staat en dat is de reden waarom Cool-earplugs 20dB en/of 25dB uitermate geschikt zijn voor alle muziekliefhebbers (feesten, festivals, concerten, muzikanten...).

Mark VergoossenMark Vergoossen over Cool-earplugsMark Vergoossen, professioneel gitarist over Cool-earplugs: Cool-earplugs hebben een excellente pasvorm en sluiten de gehoorgang meteen perfect af. Toch kan ik alle omgevingsgeluiden goed onderscheiden en gewoon communiceren met andere bandleden terwijl ik de Cool-earplugs gebruik. Het opbergdoosje is erg handig en je stopt de Cool-earplugs zo in je zak zonder dat je er last van hebt. Dat Cool-earplugs duurzaam zijn, voor deze lage aanschafprijs, maakt Cool-earplugs erg aantrekkelijk voor alle toepassingen waarin Cool-earplugs gebruikt kunnen worden.  En zoals begrepen van de producent van Cool-earplugs, zijn ze geschikt voor alle toepassingen.

 

Mark in BloYaTop

 

Igor Hobus bekend van de Heideroosjes, Spider Igor Drums en Drumworld & Cool-Earplugs

Igor HobusIgor Hobus

Igor Hobus, Heideroosjes

Gitaargitaar